Autodemontagebedrijf Binckhorst BV

Binckhorstlaan 160
2516 BG , Den Haag
Tel: (070) 382 51 64

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 4,7 is gebaseerd op 3 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 25% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Autodemontagebedrijf Binckhorst BV. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Autodemontagebedrijf Binckhorst BV en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Autodemontagebedrijf Binckhorst BV, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Autodemontagebedrijf Binckhorst BV

4,7
over 3 review(s)

Eerste indruk

6,0

2 pos / 1 neg

Service

4,3

1 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

3,7

1 pos / 2 neg
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Ze hebben allerlei onderdelen, ik kwam voor de tankdop.
10 maart 2014 om 16:18 Meldt als ongepast

Prima service, tijdens de afhandeling.


Stem en win prachtige prijzen! Stem op Autodemontagebedrijf Binckhorst BV en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Autodemontagebedrijf Binckhorst BV, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

2,7

Review behulpzaam?
JA NEE

onderdeel gecontroleert?
18 februari 2013 om 10:03 Meldt als ongepast

Kreeg per post een achterruitenwissermotor voor een jeep. Was het verkeerde model. Ben er heen gegaan en kreeg het goede model. Helaas bleek de motor muurvast te zitten. Heb gemaild en kon hem terugsturen. Kreeg vervolgens bericht dat dit onderdeel niet van hun afkwam. Zij zouden hun onderdelen graveren en eerst testen. Punt. Dit is dus flauwekul. Het was wel degelijk hun onderdeel. Geld kwijt. Dus let heel goed op, koop niet per post, ga er heen, kijk of er een kenmerk van hun opstaat en test het onderdeel. Ik zal daar nooit meer wat kopen.


2,7

Review behulpzaam?
JA NEE

kwaliteit geleverde delen
03 september 2012 om 22:30 Meldt als ongepast

Via de onderdelenlijn een remtang gevonden en besteld bij de Binckhosrt. Allerereerst kwam er geen vlotte reactoe op de onderdelenlijn, ook bij tel kontakt was de mail niet te vinden. Tang was beschikbaar, maar moest al bij al 78 eurokosten (1998), op mijn vraag over de prijsstelling, kwam het verweer dat hjet gecontroleerde onderdelen zijn incl. 2 maanden garantie.
Het geleverde onderdeel was echter in beroerde staat,; de stofhoes was zwaar beschadigd en dus was de tang/zuigeromgeving gecorrodeerd. Feitelijk niet te gebruiken , maar de auto moest weg.
Toch een mailtje gestuurd; er word niet eens de moeite genomen om er een reactie op te geven.
Dus; slechte prijskwaliteitsverhouding, het onderdeel is niet door een kundig persoon gecheckt en er is mij dus ook geen optie aangeboden om het onderdeel te accepteren tegen een passende prijs (het was de laatste)