Autobedrijf Climax

Dintelstraat 23
2515 VJ , Den Haag
Tel: (070) 347 85 77

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,4 is gebaseerd op 19 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 15% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Autobedrijf Climax. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Autobedrijf Climax

8,4
over 19 review(s)

Eerste indruk

7,8

17 pos / 2 neg

Service

8,8

17 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,6

17 pos / 2 neg
9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Al jaren vaste klant bij Autobedrijf Climax.
09 maart 2014 om 12:28 Meldt als ongepast

Ik koop hier altijd eens in de 2 jaar een andere auto.
En ik kan gewoon mijn oude auto dan weer inruilen.
Ik kan iedereen aanraden, om hier een auto aan te schaffen.
Je krijgt hier een eerlijke behandeling, dus ik koop hier blindelings.
Gewoon een SUPER bedrijf, bedankt!

Vertrouwd gevoel bij het kopen en aardige mensen. Iets beter de website up to date houden.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Schone auto's en nette prijzen.
31 oktober 2013 om 08:12 Meldt als ongepast

We hebben eerst op internet gezocht naar een 2e kleine auto.
En hebben na telefonisch contact met meerdere autobedrijven afgesproken.
En na vele mooie beloftes van die verkopers en vele kilometers kwamen we voor niks.
Ze zeiden, de auto heeft geen schade. Er is nooit in gerookt. NAP aanwezig.
En eenmaal aangekomen daar, vielen de auto's letterlijk vies tegen.
Totdat we van een goede kennis hoorde van joh ga eens bij Climax kijken.
Hier zijn we na een eerlijke behandeling en proefrit uiteindelijk geslaagd.
De auto's daar staan er perfect gepoetst bij,moet ik zeggen.
De verkopers zijn ook heel aardig en niet zo moeilijk, maar
dat zei onze kennis al. Dus al met al een echte aanrader!

Zeer schone auto's en fijne service. Zou het momenteel niet weten.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Teveel auto voor weinig geld.
16 december 2012 om 11:05 Meldt als ongepast

Heb hier al een paar auto's gekocht bij dit bedrijf. Ik koop hier puur om de lage prijs.
Dat er dan wel eens iets kleins aan een auto mankeert kan wel gebeuren, maar dat zeggen ze dan wel eerlijk. Ik kan me niet voorstellen dat zij iemand met een gevaarlijke auto de weg op sturen. Laatst kocht ik een auto voor nog geen €650,- dan kan ik ook niet verwachten dat ie helemaal nieuw was. Zodoende had ik afgesproken na een proefritje en (om de prijs nog lager te krijgen), dat ik de auto zo mee ging nemen. Er waren 2 kleine mankementen die ik thuis verholpen heb.
Dus na duidelijke afspraken en zelf goed kijken, kun je het beste tot aankoop overgaan. Dan hoef je achteraf ook niet te klagen bij dit bedrijf. Ik ben in ieder geval wel een tevreden klant. Heren van Climax,de prijs is het bewijs.Bedankt.


1,0

Review behulpzaam?
JA NEE

KOOP HIER NOOIT EEN AUTO!
25 oktober 2012 om 15:28 Meldt als ongepast

Heb hier vorig jaar augustus een ford ka gekocht.
Leek allemaal erg netjes te gaan. Ik had wat puntjes en dit werd gemaakt werd mij verteld.
Op weg naar huis merkte ik al wat raars aan mijn auto. Het stuur trok opzij, het regende erg hard die dag dus ik had zoiets misschien zijn de banden wat slecht.

Later bleek dat mijn beide draagarmen zo ongelovelijk versleten waren dat het levensgevaarlijk was om erin te rijden. ook kwam na een week de uitlaat er onder vandaan. Na meerdere keren gebeld te hebben met climax gaven ze aan niks voor me te kunnen doen.

Na een paar maanden ging ik voor een winterinspectie naar de ford dealer. Ik ben nog nooit zo geschrokken, kreeg een rekening van 1000 euro aan dingen die er gemaakt moesten worden zoals : accu bougies draagarmen en nog veel en veel meer. er lekte olie en de onderkant had aardig wat roest plekken.

Afgelopen week weer een leuke rekening gehad omdat de bougies en de kabels weer vervangen moesten worden.
Nu we gister me auto in gingen ruilen kreeg ik ook nog een leuke verrassing. De km stand was niet zoals er tegen ons werd gezegd maar er zat 100.000 meer op de teller. Bedankt voor deze verrassing mannen.

Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij doet maar ik koop er nooit meer een auto. En hoop hierbij mensen te kunnen helpen om hetzelfde te doen.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

Altijd eerlijk en betrouwbaar auto's gekocht.
02 april 2012 om 20:59 Meldt als ongepast

Wij hebben al meerdere auto's bij dit autobedrijf gekocht.
En ik moet zeggen dat de recencies geweldig blijven van Climax.
Wij gaan dit jaar onze zoon ook weer verrassen met een auto van dit bedrijf.
Ga inderdaad zo door heren van Climax, want ons vertrouwen hebben jullie al lang.

Veel voor een eerlijke nette prijs! Kennen wij niet.
10

Review behulpzaam?
JA NEE

peugeot 306
08 juli 2011 om 20:51 Meldt als ongepast

ik ben donderdag met mijn zoon wezen kijken voor een auto werd er zeer hartelijk ontvangen toen ik op de auto van mijn keuze was gevallen mochten we zonder pardon een proefrit maken met hem ze hebben veel vertrouwen in hun klanten dat vindt ik al een grote plus punt toen we terug kwamen kregen we gelijk koffie en hij beloofde de auto helemaal inorde temaken naar m,ijn wensen smiddags belde hij al om tezeggen dat hij klaar was helemaal top. grandioos bedrijf. ook van mij een super dikke 10

vriendelijke bediening die zijn er niet
9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik heb een daewoo matiz gekocht uit 1999, ...
31 januari 2011 om 18:17 Meldt als ongepast

Ik heb een daewoo matiz gekocht uit 1999, echt een super auto (rugzak). Na 2 weken was mijn v snaar gebroken Dit hebben de heren super snel en netjes geregelt .Dit is trouwens mijn 2e auto van climax.
DUS DE HEREN KRIJGEN VAN MIJN EEN DIKKE 10


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Ook wij hebben er een aantal jaren geleden ...
28 november 2010 om 12:05 Meldt als ongepast

Ook wij hebben er een aantal jaren geleden onze 2e auto gekocht.
Deze was puur voor woon/werk verkeer,en uitstekend in topconditie.
Wij kwamen opgewekt en gezellig binnen bij Climax, gingen ook lachend
weer weg met onze auto.Het was onze instelling hoe we binnenkwamen,
dus kregen we ook (na wat moppentappen) flinke korting.Het zijn echt
leuke mensen om mee te onderhandelen als je daar komt om een auto
te kopen.Kortom een echte aanrader voor,zowel kwaliteit en een nette prijs!


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Prijs-kwaliteit verhouding en service is TOP ...
12 november 2010 om 12:23 Meldt als ongepast

Prijs-kwaliteit verhouding en service is TOP bij Climax Cars. Ik rij nu in de tweede auto al 5 jaar met groot plezier. Zo goedkoop heb ik nog nooit auto gereden. Evt. mankementen en APK wordt snel en betrouwbaar geregeld. Voor mensen met een smalle beurs een goede aanrader!


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik heb er een Opel Astra uit 99 gekocht, echt ...
02 april 2010 om 01:22 Meldt als ongepast

Ik heb er een Opel Astra uit 99 gekocht, echt een super auto. Nu (na 9 maanden) is er voor het eerst iets kleins aan de hand, moet een lichtje in de koplamp linksvoor vervangen. Ik heb nog geen ervaring met de service omdat ik die dus nooit nodig heb gehad! Auto ziet er nog steeds heel strak uit en ik kan hem voor meer kwijt dan ik hem gekocht heb. Echt een aanrader voor iedereen die een voordelige prijs/kwaliteit zoekt.