CareerHandling BV

Korte Houtstraat 7
2511 CC , Den Haag
Tel: (0251) 259 124

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,0 is gebaseerd op 3 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 45% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over CareerHandling BV. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op CareerHandling BV en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over CareerHandling BV, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over CareerHandling BV

8,0
over 3 review(s)

Eerste indruk

8,3

3 pos / 0 neg

Service

7,7

3 pos / 0 neg

Prijs / kwaliteit

8,0

3 pos / 0 neg
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Gewoon Top Ik wist dat ik met mijn ...
06 januari 2011 om 22:47 Meldt als ongepast

Gewoon Top

Ik wist dat ik met mijn leeftijd, opleiding en specifieke werkervaring niet echt een gemakkelijk geval ben. Had ook al in geen 30 jaar meer gesolliciteerd.
Bij Careerhandling geen gezweef, maar gewoon praktisch en doelgericht aan de gang. Met aandacht voor mijn waarden en kwaliteiten. Dat beviel me wel. Had ook wat gesprekken gehad met bureaus die heel vaag waren over wat ze nou eigenlijk deden.
Heel stel cursussen/trainingen gevolgd; die hebben me wel aan het denken gezet. Wat betreft de sollicitatietraining; de eerste keer was het een klein groepje van 4 personen, maar dat vond ik eigenlijk toch nog te....
mijn coach heeft toen geregeld dat de trainer een paar keer met mij alleen aan de slag is gegaan. Via de jobsearcher kreeg ik bijna elke dag wel banen en opties aangeboden. De eerste twee weken vond ik niet dat daar echt veel bijzat. Na een paar keer goed afstemmen en hulp van mijn coach daarbij, kreeg ik echter vacatures die wel in mijn straatje pasten. Natuurlijk tig keer afgewezen, maar telkens weer op de rit gezet. Zonder coach was ik geloof ik allang gestopt. Mijn werkgever had zo'n beetje het minimum pakket gekozen, dus mijn traject was eigenlijk na een half jaar al officieel afgelopen, mijn coach ging echter nog door. En gelukkig maar, want ik heb nu, net in het nieuwe jaar, een prachtbaan vlakbij huis.


Stem en win prachtige prijzen! Stem op CareerHandling BV en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over CareerHandling BV, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Een stevige aanpak hanteren ze bij ...
06 januari 2011 om 13:24 Meldt als ongepast

Een stevige aanpak hanteren ze bij Careerhandling, dat is me wel opgevallen. Ik had me bij verschillende outplacementbureau's georinteerd en voor Careerhandling gekozen. Prettig vind ik dat je een eigen coach hebt, waar je regelmatig mee spreekt, maar die je ook op lastige tijden - bijvoorbeeld vlak voor een sollicitatie - kunt bereiken. Daarbij is er de hulp van een personal assistent die meezoekt naar vacatures en ook helpt bij het veranderen van je CV en het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Hoewel ik boven de vijftig ben en in het onderwijs werkzaam, denk ik toch wel aan het werk te kunnen komen. De trainingen (ik noem het zelf liever cursussen) die Careerhandling geeft geven me daarbij steun en inzicht in mogelijkheden waar ik eerst nog niet aan gedacht heb. Het zou ook nog kunnen dat ik voor mezelf begin.


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik had voor Careerhandling gekozen omdat ze ...
05 januari 2011 om 12:23 Meldt als ongepast

Ik had voor Careerhandling gekozen omdat ze op internet een goede indruk op me maakten. Hiervoor had ik slechte ervaringen met een ander outplacementbureau, maar bij Careerhandling wordt ik prima begeleid. Na een uitvoerig kennismakingsgesprek en een groot aantal testen, die goed inzicht geven in persoonlijkheid, mijn competenties en mogelijkheden, heb ik een groot aantal trainingen meegemaakt. Intensief, maar erg leerzaam. De coachingsgesprekken met mijn coach (elke 14 dagen) verlopen goed en ik heb intussen ook al een aantal sollicitatietrainingen gehad. Het is prettig dat je voor een sollicitatiegesprek dit kunt oefenen in zo'n training. Ik heb een aantal vacatures toegestuurd gekregen, maar zoek ook veel zelf. Op aanraden van Careerhandling heb ik ook een LinkedIn profiel gemaakt en dat helpt bij het vergroten van mijn netwerk. wat prijs-kwaliteit verhouding betreft, vind ik dat Careerhandling veel biedt, terwijl de kosten gelijk zijn aan andere bureaus.