Chique Kappersgroothandel

Boekhorststraat 155
2512 CP , Den Haag
Tel: (070) 392 52 56

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 1,0 is gebaseerd op 1 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 15% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Chique Kappersgroothandel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Chique Kappersgroothandel en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Chique Kappersgroothandel, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Chique Kappersgroothandel

1,0
over 1 review(s)

Eerste indruk

1,0

0 pos / 1 neg

Service

1,0

0 pos / 1 neg

Prijs / kwaliteit

1,0

0 pos / 1 neg
1,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer ontevreden
11 november 2011 om 01:16 Meldt als ongepast

Er was mij een bos krullen belooft met permanent , maar toen ik kapsalon verliet was alles alweer stijl, viel het haar uit en had ik een soort rare kleur uitgroei! Ik kreeg mijn geld niet terug en mocht de volgende dag terugkomen en zou het gratis overnieuw gedaan worden. Toen ik belde probeerde de man mij wijs te maken dat ik om een slag had gevraagd, dat ze konden kijken of er slag in te krijgen was door water erin te knijpen. Zo niet kon het eventueel overnieuw diezelfde dag opnieuw gepermanent maar zaten er waarschijneljik wel kosten aan verbonden. Ook blijkt dat je minimaal 10 dagen moet wachten met een permanent overnieuw te laten zetten, omdat anders je haar eraan gaat, en heb ik teveel betaald in vergelijking met prijzen op hun site. Ik werd slecht behandelt en mijn haren werden met koud water gewassen.

geen zeer slechte service
Locatie van Chique Kappersgroothandel op de kaart

Boekhorststraat 155
2512CP, Den Haag